Om os

Konfirmand Aktion har eksisteret som oplysningsprojekt i over 20 år og er målrettet konfirmander i folkekirken.

Konfirmand Aktion har siden 1995 arbejdet for at styrke danske konfirmanders viden om børn og unges levevilkår i udviklingslande og kirkens indsats for udvikling. Kernen i undervisningstilbuddet er et møde mellem danske konfirmander og en ung Global Fortæller fra et udviklingsland, som deler sin personlige historie, samt et oplysningsmateriale. Hvert år møder Konfirmand Aktion 10% af folkekirkens konfirmander.

Afrikanske Globale Fortællere

Fra 2019 til 2021 gæster fire unge, afrikanske Globale Fortællere hvert år Danmark. De rejser rundt i hele landet og fortæller konfirmander om at være ung og kristen på Zanzibar, ledsaget af en ung dansk tovholder, der fungerer som chauffør og tolk.

Hvem står bag?

Konfirmand Aktion er et samarbejde mellem Danmission og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter (FUV). Læs mere om Danmission og Folkekirkens Uddannelses- og Videnscenter.

Kontakt din stiftskoordinator

Der er opbygget en folkekirkelig struktur i Konfirmand Aktion med 10 lokale koordinatorer, én for hvert stift, udpeget af landets biskopper. Se, hvem de 10 stiftskoordinatorer er og kontakt den lokale koordinator, hvis du ønsker mere information om Konfirmand Aktion i dit stift.

Kontakt

Lærke Lysemose Christensen

Netværkskonsulent, projektleder Konfirmand Aktion

​llc@danmission.dk

Tlf.: 41 999 335