KA på besøg i kirke

For præster/lærere

Fra 2018 til 2021 sætter Konfirmand Aktion fokus på Zanzibar under temaet ”Se op!” – at fred kan bryde igennem, hvor der er splittelse, og forsoning skabes, hvor Guds globale familie har hjemme.

Bestil besøg her

Har I haft besøg? Vi vil meget gerne høre jeres mening – deltag i evalueringen her

UNDERVISNINGSMATERIALE

Undervisningsmaterialet, som er udarbejdet af Konfirmand Aktion, kan præsten/underviseren bruge i konfirmandundervisningen som forberedelse til mødet med de Globale Fortællere eller som opsamling efter besøget.

Du kan hente undervisningsvejledningen til inspiration til undervisningen. 

Vi håber, I får glæde af undervisningsmaterialet, mødet med de Globale Fortællere og aktionen for en større sag.

 

GÅ I AKTION!

Få idéer til, hvordan dit konfirmandhold kan gå i aktion til fordel for Konfirmand Aktions indsamlingsprojekt –Se en række forslag her

Konfirmand Aktion er med til at hjælpe det kristne mindretal på Zanzibar og skabe fred mellem kristne og muslimske naboer. Det sker gennem bl.a. en syskole, et fodboldhold og en diplomuddannelse, hvor kristne og muslimer mødes, uddanner sig sammen og lærer at se hinanden i medmenneskets lys.

TAK for jeres indsats!

MobilePay: 472486
SMS: KA til 1245 og giv 100 kr.
Netbank: 4190 – 6000398, mærket KA

 

GIV KOLLEKTEN TIL KONFIRMAND AKTION

Gå i aktion ved at give kollekten fra årets konfirmationsgudstjeneste til Konfirmand Aktion. 

 

OMTALE I MENIGHEDSBLAD

Du kan som præst være med til at pege på, hvordan den lokale kirke er aktivt tilstede i sognet og del af et globalt kirkefællesskab. Skriv et lille indlæg i menighedsbladet, på kirkens Facebookside eller i lokalavisen, hvor du fortæller sognet om konfirmandernes deltagelse i Konfirmand Aktion. Du kan formidle egne indtryk fra mødet med de Globale Fortællere og samtidig udfolde mere generelle tanker om livet i konfirmandstuen og religionspædagogisk arbejde i dag.

Ønskes yderligere oplysninger, kan der rettes henvendelse til leder af Konfirmand Aktion på konf@konf.dk