Online undervisning

Konfirmander på Zanzibar

  • Vidste du, at man går to år til konfirmandforberedelse på Zanzibar? Og at man kun kan blive konfirmeret, hvis man består en prøve?
  • Bliv klogere på livet som konfirmand i disse små filmklip fra Zanzibar:

Tryk på den lille hvide firkant nederst til højre for at få danske undertekster på filmene.Immanuel fortæller altså her om, at konfirmander på Zanzibar går til konfirmandundervisning i to år hver lørdag fra 9-12. I de år lærer konfirmanderne om tro, om kirken og at være voksen i kirken, om livet, relationer og familie og om religionen islam. Lidt anderledes end i Danmark!
  • Challenge: Skriv et brev til en konfirmand på Zanzibar!
    Det kan være svært at tale om tro og liv og finde de rigtige ord, men det er vigtigt, fordi dine ord har gyldighed, netop fordi du er unik.
    Skriv om hvad der fylder i dit liv, som du vil dele med en konfirmand på Zanzibar. Hvad vil du sige tak for, hvad er svært og hvordan er det at være ung og konfirmand i Danmark? Hvad tænker andre om mig? Kan de andre lide mig? Gør jeg det godt nok? Må man godt tvivle som kristen? Hvad betyder det at tro på Jesus? Skal man være gammel for at gå i kirke? Hvad gør man, hvis man bliver drillet for sin tro? Hvordan holder man fast i sin tro, hvis ens familie ikke går i kirke? Må man godt lave fejl som kristen?